DC Bar Slecht

We dart for fun!!

DC Bar Slecht App

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar DC Bar Slecht heeft voortaan een eigen app! Deze app is er voor Apple en Android.

Kevin heeft zich helemaal gegeven aan deze app en onze dank daarvoor is dan ook erg groot. Ontwikkelingen in de app gaan in een razend tempo door, en er wordt ook nog steeds uitgebouwd. Zo wordt er op het moment van schrijven van dit artikel gewerkt aan het live weergeven van de wedstrijden welke bij Dc Bar Slecht gegooid worden. Dit stelt thuisblijvers in staat toch een beetje aanwezig te zijn. Zo is onlangs ook de functie toegevoegd om via de app te laten weten of je wel of niet aanwezig bent op de verschillende oefenavonden. En ook is het voor de leden (na inloggen) mogelijk hun consumptie saldo te checken.

Als je vragen hebt over de app of je hebt ideeen, laat het dan weten aan Ron of Kevin.

Hemelvaart toernooi 2017

Afgelopen donderdag 25 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse DC Bar Slecht Hemelvaart toernooi. Traditiegetrouw houden we elk jaar met Hemelvaartsdag een leuk toernooi voor iedereen die wel eens een pijltje komt gooien bij DC Bar Slecht, het toernooi is een manier voor DC Bar Slecht om iets leuks terug te doen voor de leden welke door het jaar heen een pijltje komen gooien en een drankje komen doen, in de vorm van het organiseren van een toernooi met leuke prijzen en met een BBQ.

Het was ook dit jaar weer prachtig weer!! Om 08:00 uur waren Ron en Rico al in de weer met het opzetten van de tent en het klaar zetten van alle spullen. Om 11:00 uur schoof Kevin hierbij aan, waarna de 2 buiten banen werden opgebouwd. Alles was weer in kannen en kruiken toen de eerste deelnemers zich melde om omstreeks 12:45 uur.

Om 13:30 uur werd aangevangen met het toernooi in 2 poules van 7 deelnemers, Wie zou er dit jaar een poging gaan doen om Roy Koppens van zijn troon te stoten? Roy is al 3 jaar op rij de winnaar van het toernooi!!

Na een leuk middagje darten werd om omstreeks 17:30 uur de BBQ aangeslingerd en werd er goed gezorgd voor de inwendige mens (wat later op de avond nog eens zou gaan gebeuren).

Om 19:30 uur waren de poules klaar en konden de kwart finales beginnen, ook werd de verliezersronde opgestart,

Na een mooie finale in de verliezersronde tussen Angelos Michail en Maurice Creemers (5-2) was het de buurt aan de finale in de hoofdronde tussen regerend kampioen Roy Koppens en Theo Jacobs. Na een bloedstollend spannende finale bleek ook dit jaar Roy weer te sterk en pakte wederom de titel.

De uitslagen:

Verliezersronde:

1: Angelos Michail

2: Maurice Creemers

3: Peter Camps

Hoofdronde:

1: Roy Koppens

2: Theo Jacobs

3: Tom Willemse

Meeste 180'ers: Roy Koppens

Hoogste finish (122): Roy Koppens

Heren van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat.

Verder willen wij Monique en Bianca bedanken voor hun goede zorgen bij de BBQ!!

Iedereen bedankt voor jullie komst en vooral jullie gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar!! De foto's zullen binnenkort op deze website te zien zijn (na inloggen).

 

Nieuwe website

De nieuwe website van DC Bar Slecht begint al aardig vorm te krijgen. Echter er is nog veel werk te verzetten zoals het mogelijk maken om de statistieken op een eenvoudige manier te bekijken, maar ook het opzetten van het fotoboek voor leden evenals het inrichten van de profielen pagina van onze darters.

Kortom nog veel te doen. Blijf www.dcbarslecht.nl in de gaten houden voor de veranderingen. Heb je vragen, opmerkingen en/of ideeën, neem dan contact met ons op via het contactformulier onder menu item contact.


 

DC Bar Slecht Competitie

Het idee is geboren voor het organiseren van een DC Bar Slecht competitie. Deze competitie is voor iedereen die regelmatig bij DC Bar Slecht een pijltje komt gooien. De competitie start op donderdag 15 juni.

Het doel van de competitie is het variëren van de deelnemers op donderdag avond, verder is een competitief element bij het darten altijd wel leuk.

De competitie zal lopen tot aan het volgende hemelvaart toernooi waar dan vervolgens de kwart finales, halve finales en finale wordt gespeeld. Op Hemelvaartsdag 2018 zal dus blijken wie zich de eerste kampioen mag noemen van de DC Bar Slecht competitie.

De competitie wedstrijden zullen op de reguliere donderdag avond gespeeld worden (2 a 3 stuks) met een format best of 6 legs. een gewonnen partij levert 2 punten op en een gelijkgespeelde partij 1 punt.

Op de finale dag (Hemelvaartsdag) zullen de beste 8 gaan strijden in de kwartfinales, halve finales en finale.