DC Bar Slecht

We dart for fun!!

DC Bar Slecht goes on tour!!!

In de aanloop naar ons 10-jarig bestaan gaan we gaan we "DC Bar Slecht goes on tour" organiseren. Elke maand, vanaf hemelvaart tot aan het 10-jarig bestaan, een toernooi bij een van onze leden.

Meer infor volgt.

 

Hemelvaart toernooi 2019

Afgelopen donderdag 30 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse DC Bar Slecht Hemelvaart toernooi. Traditiegetrouw houden we elk jaar met Hemelvaartsdag een leuk toernooi voor iedereen die wel eens een pijltje komt gooien bij DC Bar Slecht, het toernooi is een manier voor DC Bar Slecht om iets leuks terug te doen voor de leden welke door het jaar heen een pijltje komen gooien en een drankje komen doen, in de vorm van het organiseren van een toernooi met leuke prijzen en met een BBQ.

De avond voor Hemelvaartsdag werd de tent opgebouwd, met de handen van Rico en Ron was dit in no-time gebeurt, de volgende morgen kon dan ook nog even uitgeslapen worden.

De opkomst was dit jaar wat minder dan andere jaren, maar de gezelligheid zat er al snel weer in.

Na het uitreiken van de prijzen voor de DC Bar slecht competitie konden we starten met de wedstrijden

Dit jaar hadden we een extra toevoeging, een leuke spekhapwedstrijd en andere leuke spelletjes zijn georganiseerd door de kids.

Na een leuk middagje darten werd om omstreeks 17:30 uur de BBQ aangeslingerd en werd er goed gezorgd voor de inwendige mens (wat later op de avond nog eens zou gaan gebeuren).

Om 19:30 uur waren de poules klaar en konden de kwart finales beginnen, ook werd de verliezersronde opgestart,

De uitslagen:

Verliezersronde:

1: Rico Raassens

2: Monique Vollenberg

Hoofdronde:

1: Angelos Michail

2: Theo Jacobs

3: Ivo Verdellen

Meeste 180'ers (3): Theo Jacobs

Hoogste finish (107): Theo Jacobs

Heren van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat.

Iedereen bedankt voor jullie komst en vooral jullie gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar!!

 

DC Bar Slecht Competitie 2017 - 2018

Na een jaar strijden met bloed, zweet en tranen was de ontknoping van de eerste DC Bar Slecht competitie eindelijk daar.... Op Hemelvaartsdag (10 mei) waren de kwartfinalisten bekend!

De kwartfinales werden gespeeld middels best of 7 legs:

  • Mitch Huijs vs. Angelos Michail ==> 4 - 1
  • Ivo Verdellen vs. Kevin Kerstjens ==> 4 - 0
  • Tom Willemse vs. Chris Thielen ==> 4 - 1
  • Peter Jacobs vs. Peter Camps ==> 4 - 1

Vervolgens volgde de halve finales, deze werden gespeeld middels best of 9 legs:

  • Mitch Huijs vs. Ivo Verdellen ==> 5 - 2
  • Tom Willemse vs. Peter Jacobs ==> 5 - 2

En na een redelijk eenzijdige finale van best of 11 legs bleek Mitch te sterk voor Tom en won Mitch met 6 - 0, en Mitch kan zich DC Bar Slecht Competitie kampioen 2017-2018 noemen. Gefeliciteerd Mitch!!

 

Het eerste seizoen zit er nog maar nauwelijks op, maar we zijn alweer het volgende seizoen aan het voorbereiden. Kijk voor meer info op deze pagina 

 

 

Hemelvaart toernooi 2018

Afgelopen donderdag 10 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse DC Bar Slecht Hemelvaart toernooi. Traditiegetrouw houden we elk jaar met Hemelvaartsdag een leuk toernooi voor iedereen die wel eens een pijltje komt gooien bij DC Bar Slecht, het toernooi is een manier voor DC Bar Slecht om iets leuks terug te doen voor de leden welke door het jaar heen een pijltje komen gooien en een drankje komen doen, in de vorm van het organiseren van een toernooi met leuke prijzen en met een BBQ.

De avond voor Hemelvaartsdag werd de tent opgebouwd, met de handen van Kevin, Rico en Ron was dit in no-time gebeurt, de volgende morgen kon dan ook nog even uitgeslapen worden.

Op DE dag was het weer niet zoals we gewend waren, het was bewolkt, maar later in de middag beloofde het wel beter te worden.

Na wat technische problemen met de gloednieuwe software werd om 14:00 uur aangevangen met het toernooi in 2 poules van 6 en 7 deelnemers, Wie zou er dit jaar een poging gaan doen om Roy Koppens van zijn troon te stoten? Roy is al 4 jaar op rij de winnaar van het toernooi!!

Na een leuk middagje darten werd om omstreeks 17:30 uur de BBQ aangeslingerd en werd er goed gezorgd voor de inwendige mens (wat later op de avond nog eens zou gaan gebeuren).

Om 20:30 uur waren de poules klaar en konden de kwart finales beginnen, ook werd de verliezersronde opgestart,

Na 4 jaar op rij kampioen te zijn, werd de titelverdediger al vroegtijdig in de kwartfinales uitgeschakeld door, wat later bleek, de winnaar van het DC Bar Slecht toernooi.

Na een mooie finale in de verliezersronde tussen regerend kampioen Roy Koppens en Mitch Huijs (4 - 1) was het de buurt aan de finale in de hoofdronde Tom Willemse en, voor het tweede jaar op rij finalist,Theo Jacobs. Na een bloedstollend spannende finale (5 - 4) bleek Theo Jacobs te sterk voor Tom Willemse en pakte Theo Jacobs de titel.

De uitslagen:

Verliezersronde:

1: Roy Koppens

2: Mitch Huijs

3: Peter Jacobs

Hoofdronde:

1: Theo Jacobs

2: Tom Willemse

3: Ivo Verdellen

Meeste 180'ers (2x): Theo Jacobs en Angelos Michail

Hoogste finish (111): Rico Raassens

Heren van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat.

Verder willen wij Chris en Ivo bedanken voor inzet bij de BBQ!!

Iedereen bedankt voor jullie komst en vooral jullie gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar!!

 

DC Bar Slecht App

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar DC Bar Slecht heeft voortaan een eigen app! Deze app is er voor Apple en Android.

Kevin heeft zich helemaal gegeven aan deze app en onze dank daarvoor is dan ook erg groot. Ontwikkelingen in de app gaan in een razend tempo door, en er wordt ook nog steeds uitgebouwd. Zo wordt er op het moment van schrijven van dit artikel gewerkt aan het live weergeven van de wedstrijden welke bij Dc Bar Slecht gegooid worden. Dit stelt thuisblijvers in staat toch een beetje aanwezig te zijn. Zo is onlangs ook de functie toegevoegd om via de app te laten weten of je wel of niet aanwezig bent op de verschillende oefenavonden. En ook is het voor de leden (na inloggen) mogelijk hun consumptie saldo te checken.

Als je vragen hebt over de app of je hebt ideeen, laat het dan weten aan Ron of Kevin.