DC Bar Slecht

We dart for fun!!

Hemelvaart toernooi 2018

Afgelopen donderdag 10 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse DC Bar Slecht Hemelvaart toernooi. Traditiegetrouw houden we elk jaar met Hemelvaartsdag een leuk toernooi voor iedereen die wel eens een pijltje komt gooien bij DC Bar Slecht, het toernooi is een manier voor DC Bar Slecht om iets leuks terug te doen voor de leden welke door het jaar heen een pijltje komen gooien en een drankje komen doen, in de vorm van het organiseren van een toernooi met leuke prijzen en met een BBQ.

De avond voor Hemelvaartsdag werd de tent opgebouwd, met de handen van Kevin, Rico en Ron was dit in no-time gebeurt, de volgende morgen kon dan ook nog even uitgeslapen worden.

Op DE dag was het weer niet zoals we gewend waren, het was bewolkt, maar later in de middag beloofde het wel beter te worden.

Na wat technische problemen met de gloednieuwe software werd om 14:00 uur aangevangen met het toernooi in 2 poules van 6 en 7 deelnemers, Wie zou er dit jaar een poging gaan doen om Roy Koppens van zijn troon te stoten? Roy is al 4 jaar op rij de winnaar van het toernooi!!

Na een leuk middagje darten werd om omstreeks 17:30 uur de BBQ aangeslingerd en werd er goed gezorgd voor de inwendige mens (wat later op de avond nog eens zou gaan gebeuren).

Om 20:30 uur waren de poules klaar en konden de kwart finales beginnen, ook werd de verliezersronde opgestart,

Na 4 jaar op rij kampioen te zijn, werd de titelverdediger al vroegtijdig in de kwartfinales uitgeschakeld door, wat later bleek, de winnaar van het DC Bar Slecht toernooi.

Na een mooie finale in de verliezersronde tussen regerend kampioen Roy Koppens en Mitch Huijs (4 - 1) was het de buurt aan de finale in de hoofdronde Tom Willemse en, voor het tweede jaar op rij finalist,Theo Jacobs. Na een bloedstollend spannende finale (5 - 4) bleek Theo Jacobs te sterk voor Tom Willemse en pakte Theo Jacobs de titel.

De uitslagen:

Verliezersronde:

1: Roy Koppens

2: Mitch Huijs

3: Peter Jacobs

Hoofdronde:

1: Theo Jacobs

2: Tom Willemse

3: Ivo Verdellen

Meeste 180'ers (2x): Theo Jacobs en Angelos Michail

Hoogste finish (111): Rico Raassens

Heren van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat.

Verder willen wij Chris en Ivo bedanken voor inzet bij de BBQ!!

Iedereen bedankt voor jullie komst en vooral jullie gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar!!