DC Bar Slecht

We dart for fun!!

Hemelvaart toernooi 2017

Afgelopen donderdag 25 mei was het weer tijd voor het jaarlijkse DC Bar Slecht Hemelvaart toernooi. Traditiegetrouw houden we elk jaar met Hemelvaartsdag een leuk toernooi voor iedereen die wel eens een pijltje komt gooien bij DC Bar Slecht, het toernooi is een manier voor DC Bar Slecht om iets leuks terug te doen voor de leden welke door het jaar heen een pijltje komen gooien en een drankje komen doen, in de vorm van het organiseren van een toernooi met leuke prijzen en met een BBQ.

Het was ook dit jaar weer prachtig weer!! Om 08:00 uur waren Ron en Rico al in de weer met het opzetten van de tent en het klaar zetten van alle spullen. Om 11:00 uur schoof Kevin hierbij aan, waarna de 2 buiten banen werden opgebouwd. Alles was weer in kannen en kruiken toen de eerste deelnemers zich melde om omstreeks 12:45 uur.

Om 13:30 uur werd aangevangen met het toernooi in 2 poules van 7 deelnemers, Wie zou er dit jaar een poging gaan doen om Roy Koppens van zijn troon te stoten? Roy is al 3 jaar op rij de winnaar van het toernooi!!

Na een leuk middagje darten werd om omstreeks 17:30 uur de BBQ aangeslingerd en werd er goed gezorgd voor de inwendige mens (wat later op de avond nog eens zou gaan gebeuren).

Om 19:30 uur waren de poules klaar en konden de kwart finales beginnen, ook werd de verliezersronde opgestart,

Na een mooie finale in de verliezersronde tussen Angelos Michail en Maurice Creemers (5-2) was het de buurt aan de finale in de hoofdronde tussen regerend kampioen Roy Koppens en Theo Jacobs. Na een bloedstollend spannende finale bleek ook dit jaar Roy weer te sterk en pakte wederom de titel.

De uitslagen:

Verliezersronde:

1: Angelos Michail

2: Maurice Creemers

3: Peter Camps

Hoofdronde:

1: Roy Koppens

2: Theo Jacobs

3: Tom Willemse

Meeste 180'ers: Roy Koppens

Hoogste finish (122): Roy Koppens

Heren van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat.

Verder willen wij Monique en Bianca bedanken voor hun goede zorgen bij de BBQ!!

Iedereen bedankt voor jullie komst en vooral jullie gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar!! De foto's zullen binnenkort op deze website te zien zijn (na inloggen).